18.12.2016 | 11:20
ПОСЛЕДНО? Цв. Цв.: Ще подкрепим правителство с мандат на Реформаторския блок
Министър-председателят и министрите ще бъдат допълнително уточнявани
ГЕРБ ще подкрепи правителство с мандат на Реформаторския блок. Министър-председателят и министрите ще бъдат допълнително уточнявани. Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в ефира на БНТ.
По думите му се полагат максимални усилия, за да бъдат изчистени различията между ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт. Цветан Цветанов посочи, че от ГЕРБ не възприемат управлението като привилегия и удоволствие, а като отговорност. „Положените усилия през последните две години дадоха действително добър хоризонт за страната ни“, коментира Цветанов и даде за пример добрия дефицит.

„Смятам, че имаме много тежки разговори, които ще бъдат проведени в утрешния ден“, посочи Цветанов. Според него на тях ще се сложат всички детайли, за да се види дали е възможно да се състави правителство.

Цветанов подчерта, че от ГЕРБ не искат да излизат от рамката, която са заложили преди две години. Според него най-голямото противоречие е въпросът с пенсиите.   По думите му е необходимо да има устойчивост и перспектива. „Намираме изключителен конструктивен диалог с Патриотичния фронт“, каза Цветанов и изброи в това число лидерите на НФСБ Валери Симеонов, ВМРО – Красимир Каракачанов и „Атака“ – Волен Сидеров.

1 коментар

  1. Серафимов каза:

    Г-н Борисов,как би постъпил колегата Ви Виктор Орбан,ако Унгария беше изпаднала в това унизително положение.За един месец,Вие си променихте становището по отношение на големия хаос в държавата, по-вече от пет пъти.Толкова ли е сладка властта г-н Борисов!?Мъжкото което демонстрирате,както се вижда остана на заден план.Сбирщината наречена РБ,правейки си имиджа на Ваш гръб за предстоящите избори,Ви направи на луди. Опонентите Ви,Ви нарекоха резервно колело на рушащия се „цигански“ блок.Когато изборите през пролетта са нещо логично,за какво трябва един, някакъв ЛУКарски да казва и да настоява за едно кухо правителство което ще е за ден до пладне.Преглътнете неистовата злост с г-жа Нинова и помислете за стабилното бъдеще на България.Българския народ е известен с голямото си търпение и толерантност,но ако „лавината“ тръгне по улици и площади,цялата държава ще ви се види тясна както преди три години.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране