05.09.2017 | 0:01
Принц Уилям и принцеса Кейт очакват трето дете
Двойката сключи брак на 29 април 2011 г.

Британският престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън очакват трето дете, съобщиха от Бъкингамския дворец.

Двойката сключи брак на 29 април 2011 г. Сватбената церемония се състоя в Уестминстърското абатство. На 22 юли 2013 се роди първородният им син Джордж Александър Луи, който е третият (след дядо си и баща си) наследник на трона. На 2 май 2015 се роди дъщеря им – принцеса Шарлот Елизабет Даяна, която е бъде четвърти наследник на трона.

В края на юли принц Уилям напусна работа като пилот на хеликоптер за спасителни операции, за да се посвети изцяло на задълженията си в рамките на кралското семейство. 35-годишният принц е втори поред в наследяването на британския престол след баща си Чарлз. През януари той обяви, че ще напусне службата на пилот във Въздушната спешна помощ на Източна Англия, за да посвети повече време на официалните задължения в полза на баба си – кралица Елизабет Втора, която стана на 90 години през 2016 г.

Друга промяна е преместването на принц Уилям, съпругата му Кейт и децата Джордж и Шарлот от имението в Норфолк в Източна Англия в официалната им лондонска резиденция Кенсингтън.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране