08.12.2015 | 18:26
Простотия: Българин изкачи Мусала и написа победоносно К*Р
Що за хора сме, питат се в социалните мрежи

Лошото е, че и ние не можем да си отговорим. Че сме уникални – вярно е. Но уникално тъпи, уникално прости, или уникално талантливи и оцеляващи, въпросът е спорен.

Битува понятието, че хората, които са близо до природата, са по-добре с културата и интелекта. Да, ама не!

Поредното доказателство за кошмарния ни манталитет и безумното държание на родния мачо, бил той и турист, е запечатано на уеб камера, която пък  излъчва на живо времето и скиорската обстановка на връх „Мусала“, за който дори плеймейтките научиха, че е най-високият връх в България.

В момента камерата излъчва нещо уникално. Заклет планинар е успял да изкачи цели  2925 метра и щастлив от постижението си е  написал характерната за много наши мъже дума  – к*р. Вероятно от радост за постижението си или напук на други, които не са могли да изкачат върха.

Гордото послание  се вижда върху пресния сняг, който е обвил  „Мусала“. И ако няма скоро валежи, дълго ще стои като паметник на идиотизма и глупостта българска.

Да се качиш на най-високия връх и да напишеш к*р се изискват много мускули и само една гънка в главата, колкото да научиш азбуката.

Нещо много характерно за младото поколение. Жалко…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране