26.03.2018 | 10:45
Радев отказа среща на Ердоган!
Ще идва в България, и няма да бъде посрещнат от президента! Бойко Ага абсолютно унизен

Президентът Румен Радев изпрати писмо до президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган в отговор на “сърдечните поздравления” от неговия турски колега по повод националния празник на страната ни.

Радев обаче доста безапелационно, макар и с дипломатичен език, отряза напълно турския диктатор от среща помежду им. “Споделям изразеното от Вас желание да проведем лична среща в близко бъдеще. В тази връзка предлагам тя да се състои в рамките на предстоящата Среща на върха на НАТО през юли т.г. в Брюксел, където ще имаме възможност да обсъдим по-задълбочено развитието на сътрудничеството и диалога на най-високо равнище между нашите страни”, се казва в писмото на българския президент до неговия турски колега.

Това е по същество отказ да се видят, защото Брюксел е масовка на много президенти и премиери, и изобщо не може да се брои за лична среща. Освен това, Ердоган НЯМА ДА БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДНЕС ВЪВ ВАРНА, където го е поканил Бойко Ага. Т.е. турчинът идва в България, но няма да се види с президента ни. Шут от класа от достоен генерал. А очевидно и доста смел генерал, с оглед на състоянието на армията ни.

Но като гледаш храброст насреща, повече ще се замислиш, преди да нападнеш, отколкото като гледаш страх и подлизурство. България вече не е само Бойко Борисов, и има кой да опука доста турски аскер, преди да превземе нещо.

2 коментара

  1. Къчо Карамасуров каза:

    ПРАВИЛНО !!

  2. Пепа каза:

    До колкото знам, май президента Радев е главнокомандваш на тази наша армия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране