23.11.2016 | 0:01
Раева се присмя на Нешка: Много жалка работа! Търси си изяви и говори щуротия след щуротия!
Шефката на родната гимнастика нарече "сериозно подценяване" предложението да стане служебен министър на спорта

Скандалът между Илиана Раева и Нешка Робева се разраства с пълна сила! В телевизионен ефир Раева нанесе удар по достойнството на жената, която направи от нея звезда на художествената ни гимнастика.

“Гимнастиката започва в далечната 1952 година. Не знам защо тази жена (Нешка Робева) не може да намери покой. Ако искате вярвайте, днес истински съм се смяла – тя не може да понесе това, което се случва”. Това коментира пред БНТ председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева след скандала с изхвърлянето на Робева от управителния съвет на федерацията по художествена гимнастика. Вчера Робева посочи, че не е обидена и няма да отваря война, но събранието, на което гласували да я махнат било овчедушно.

“Тя не желае да има централизирана подготовка на индивидуалното. Нешка търси непрекъснато медийни изяви. Щуротия след щуротия в пресата. Аз си имам свои цели. Каква война? Това е смехотворно! Не може да оприличиш делегатите на всички клубове на овце, това е много грозно!”, коментира Раева.

“Тя много добре знае, че нито може да ме спре, нито да спре този път… Непрекъснато демонстрираме уважението си към нея. Но човек трябва да остарява с достойнство! Много жалка работа!”, допълни бившата възпитаничка на легендарната Нешка Робева.

Раева коментира, че било “сериозно подценяване” предложението да стане министър на спорта в служебното правителство. “Аз не само че не съм флиртувала с политиката, но ние постигнахме забележителни резултати. “Обединена България” имаше 13 кмета на последните избори, имахме около 60 000 избиратели.

5 коментара

  1. Видински каза:

    Скоро ще имам юбилей.Тази ще я поканя да поработи на пилона,белким се “събуди самолета”,защото все пак съм на 96- години.

  2. Ха..ха каза:

    Раева и ти остаряваш, не виждаш ли, но дали с достойнство…съмнително!

  3. Ха..ха каза:

    Раева и ти остаряваш, не усещаш ли, но дали с достойнство…съмнително!

  4. Ай каза:

    Тая франзела Раева е жалката! Ограничена, и проста неблагодарница! Къде и’ е достойнството? На такъв пост, човек трябва да е възпитан, благороден, внимателен към другите, дори да не ги харесва, а тя е едно самовлюбено кречетало, което отвращава! Да не говорим, че се вре сред управляващите и се подмазва!
    Като че ли В Б-я само художествената гимнастика е спорт, други спортисти няма. И да млъкне, защото тя е единствената виновница за случилото се с Цвети! Раева, нали се рее в небесата, ще срещне господ някой ден!

  5. българин каза:

    Раева да млъкне най-после. Колкото повече говори, толкова остатъците уважение към нея изчезват. Нейното е наглост, невъзпитаност и самонадценяване. Каква и къде щеше да бъде тя, ако не беше Нешка Робева. Поведението на Раева се оприличава с приказката – каквото сам си направиш, никой не може да ти направи. Буквално се оля, стига вече.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране