06.11.2016 | 0:21
Разпориха жена, докато гледа телевизия, след това догониха мъжа й и също го убиха на тротоара
Телата на зверски убитите 70-годишни хора още не са вдигнати
Двама възрастни хора са били зверски заклани около 21.30 тази нощ в Пазарджик, пише 24 часа. Зверското двойно убийство е станало на улица “Дунав” в града.

Първо бил забелязан трупът на мъжа, който бил проснат на тротоара пред къщата му, а до него бил изпуснат ножът, с който е бил наръган многократно. Видели го случайно минаващи минувачи и се обадили в полицията. Впоследствие полицаите открили и съпругата му, която също била убита, докато гледала телевизия. Според очевидци жената била буквално разпорена, а ножът, с който била заклана стърчал от шията й.

Имената на убитите са Асен и Василка. Те са по над 70 години, разказаха техни съседи. Не е ясно дали извършителят на двойното убийство е един, или са няколко, тъй като няма очевидци на касапницата. Предполага се, че преди да бъде убит мъжът е влачен, или е бягал, преди да падне на тротоара.
В момента целият периметър около местопрестъплението е отцепен от полицията, а телата на убитите още не са вдигнати.

Засега няма никакви версии какво е довело до такова жестоко убийство. Установено е, че къщата на съседите, която е долепена до дома на убитите, е била обърната наопаки от неканени гости. Нейната стопанка обаче не е била в дома си. Поради това се проверява и вероятността убийството на мъжа и жената да е с цел грабеж. Убитите Асен и Василка са живеели сами в къщата си, след като синовете им заминали на работа във Финландия, където се намират и в момента.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране