29.07.2016 | 15:21
Реформаторите оглеждат 7 души за президент
Седмината са граждански кандидатури

Седем кандидати са номинирани от партиите в Реформаторския блок за предстоящите президентски избори. Това обяви пред журналисти съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Найден Зеленогорски, след среща, на която са били внесени всички номинации.

Седмината са граждански кандидатури, заяви Зеленогорски. Номинирани от Гражданския съвет са: Трайчо Трайков, Гроздан Караджов, от БНД – кандидатите са на ген. Димо Гяуров и на проф. Огнян Герджиков. От ДБГ подкрепят издигнатата кандидатура на интелектуалеца проф. Велислав Минеков. От БЗНС – кандидатът е ген. Съби Събев, представител на България в НАТО. Последната кандидатура е от днес на НПСД – Корман Исмаилов.

„Това са седемте кандидатури, които ще бъдат обсъждани. Макар и ваканционен период ще продължим и всеки вторник ще имаме своите изпълнителни съвети. В следващия вторник ще продължим с механизма, с това дали всички кандидати отговарят на критериите, които сме заложили и които сме приели и разбира се, да изчистим механизма за вземане на решение”, коментира Зеленогорски.

1 коментар

  1. Яна каза:

    Пет кратуни на снимката,но номинациите за кандидат президент са 7.Боже,Боже,слез на земята!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране