14.12.2015 | 18:36
Румяна Бъчварова извади на светло тайната си любов
вътрешната министърка не крие връзката си с Росен Желязков
Снимка: Пик

Шефката на МВР Румяна Бъчварова вече не крие романтичното си увлечение по Росен Желязков, бивш главен секретар на Министерския съвет, обвиняем по аферата с изборните бюлетини “Костинброд”.

От няколко месеца по високите етажи на властта упорито се говори, че вицепремиерката е във връзка с Желязков. Слуховете очевидно се оказаха верни, тъй като от известно време насам Бъчварова се появява на публични събития под ръка с новата си половинка. Проблем от морално естество няма – тя е официално разведена с Орлин Филев, баща на журналистката от “Капитал” Лора Филева.

Премиерата на новата двойка е била преди около 3 седмици, на тенис мача на Григор Димитров в зала “Арена Армеец”. Бъчварова се появила под ръка с Росен Желязков и била настанена на официалната ВИП трибуна.

Въпреки това снимка на влюбените управленци не се появи никъде – както е известно, грантовите “свободни медии” спестяват истината за “нашите хора”. След края на мача Румяна Бъчварова си тръгнала с Росен Желязков, двамата се усамотили в малък кокетен ресторант на ул. “Асен Златаров”. Междувременно все по-упорито се говори, че Росен Желязков ще бъде новия шеф на Комисията за защита на конкуренцията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране