24.06.2023 | 21:43
Сарафов мачка прокурора по “Барселонагейт”, образуват му дисциплинарка
"Биволь": Наказват го, че работи срещу Буда! Стягат репресия и срещу шефката на Районна прокуратура, посегнала на Пепи Еврото

В момента се извършва скоростна съдебна реформа под истеричния диктат на и.д. ГлаДен Прокурор Боби, по заповед на ГЕРБ и ДПС!

Знаете ли каква е тя?? Пълно замитане на знаковите дела #БарселонаГейт, #ЧекмеджеГейт, #ОсемтеДжуджета, #ПепиЕврото и т.н.

Административният ръководител на СГП е образувал дисциплинарно производство на наблюдаващия прокурор по #БарселонаГейт Стефан Христов.

Абсурдното основание е, че е докато е работил в неотложност по сигнал на МВР по време на служебното правителство, при извършване на претърсване на Асен Найденов (вероятен черен счетоводител на Борисов и перач на руски пари), са дошли да му помагат прокурорски помощник и деловодители!

Дисциплинарката му е, че е идвал да работи събота и е ангажирал деловодство, прокурорски помощник без да иска разрешение. С една дума – наказва се, че работи срещу #Буда.

Заместник градския прокурор Пастованов си е направил отвод от комисията.

Делото за Пепи Еврото е иззето от Софийска районна прокуратура, за да се “оправи”. Отделно, по устни указания от високо ниво /Сарафов/, прокурор Йордан Петров /командирован в СГП/ е образувал дело по чл. 282 срещу ръководството на Софийска районна прокуратура!

Мотивът е, че оказвали влияние върху наблюдаващите прокурори по делото на Пепи Еврото.

Като истински болшевишки Комисар, Петров ги привиквал подред един по един да ги разпитва. Дадени са разпореждания предварително следващата седмица да се привлече като обвиняема шефката на Софийска районна прокуратура и по този начин тя да се делигитимира и отстрани, с цел да “оправи” Еманацията на #Корупцията и #Задкулисието в Съдебната система – Пепи Еврото.

Действа се като през Сталинизма по времето на Вишински и Берия
Както се вика, Евалла за Съдебната ВИ рИформа!

Но главните виновници, отговорни за тази зловеща сталинистка ретроспекция и безпрецедентна саморазправа на #Мафията в #СъдебнатаВласт са #Перачките на #Буда, #ПепиЕврото, #Шиши и т.н. Всички ги знаем #КОИ са те.

Напразно, многократно алармирахме за последствията от Позорната им поредна #Колаборация с #Мутрата! Затова сега всичките им напъни за Нов #Протест са чиста и цинична #Измама, за бърсане на оцапания им с кафяво до ушите политически морал

Тъй като от Колабораторите и Перачите не може нищо да се очаква, а реално в Парламента НЯМА опозиция на #Статуквото – Скандалът с мафиотската атака срещу особено значимите за обществения интерес дела, свързани с огромна #Корупция и зависимости в #СъдебнатаВласт ще бъде международен!

“Биволь”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране