27.11.2015 | 0:01
Сърбин ще пази за „Левски“ още 2 години
„Лудогорец“ призова феновете си за подкрепа

„Левски“ си осигури услугите на титулярния си вратар Боян Йоргачевич за още 2 години. Вчера сръбският страж, който минава за любимец на феновете, преподписа договора си до 2018 г. След като сложи параф под новия си контрак в офиса на спортния директор Георги Иванов, 33-годишният Йоргачевич обяви пред клубната телевизия, че желанието му е да завърши кариерата си в „Левски“ и да изживее още куп щастливи мигове със „сините”.

“Не беше трудно да се договорим. Казах още преди шест месеца, че искам да остана. Желанието ми е да завърша кариерата си с „Левски“. Това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало – заяви Йоргачевич. – От мача със „Славия“ очаквам да е труден, но ще се опитаме да вземем трите точки“, допълни стражът.

Преди вчерашното занимание треньорът на „сините“ Стойчо Стоев направи видеоразбор за предстоящия мач с „белите“. Освен да разузнаят съперника, левскарите трябваше да изгледат и собствените си грешки при загубата от „Пирин“ с 0:1.

Най-старото столично дерби между „Левски“ и „Славия“ пък бе поверено на Никола Попов. Срещата е в неделя от 17:45 ч. На „Герена“, а помощници на Попов ще са Иво Колев и Драган Стойков. Битката за третото място между „Лудогорец“ и „Берое“ пък бе поверена на Николай Йорданов.

Ръководството на „Лудогорец“ пък призова феновете на клуба за подкрепа в последния за годината домакински мач срещу „Берое“. Той е днес от 17:30 ч. “От мач на мач момчетата на Георги Дерменджиев играят все по-добре и вече доказаха, че и този сезон ще бъдат основен претендент за титлата. Битката обаче няма да бъде лека. В петък на “Лудогорец Арена” идва „Берое“, които също има високи цели в първенството“, гласи част от призива до привържениците.

Шампионите са трети в класирането с равен брой точки с втория – „Литекс“, по 28, но воденият от Петър Хубчев тим е само на точка зад тях. Лидер е „Левски“ с 31 т.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране