20.03.2018 | 0:01
Селянин се представя за ченге от Брюксел, уволнява проверяващи полицаи
Той е задържан и е установена самоличността му

41-годишен мъж от хитринското село Добри Войниково е бил задържан за хулигански прояви. Малко преди 22:30 часа, на 17 март, пред казино ул. “Цар Иван Александър” в Шумен двама братя спрени за полицейска проверка. Единият си представил документите, но другият категорично отказал. Не може да ме проверявате, защото съм полицай от Брюксел, заявил той и ги заплашил с уволнение.

Брат му се опитал да го успокои, но полицаят от Брюксел казал че му писнало и си тръгва, въпреки че бил предупреден да не напуска мястото на проверката. Малко по-късно той е задържан и е установена самоличността му.

Ченгето от Брюксел бил натикан в полицейската кола, която се отправила към районното управление. Когато видял, че заплахите му за дисциплинарно уволнение не хванали дикиш, той се опитал да скочи в движение. Вратите на патрулката обаче били заключени. Тогава псевдоченгето разиграло сценка на отвличане и се разкрещял с пълно гърло за помощ. Артистичните му способности обаче не срещнали признание и най-накрая той се озовал в ареста. Съставен му е акт.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране