18.06.2019 | 13:44
Шефката на психиатрията: Габриел, взимай суперкомпютъра и отивай на Марс
Д-р Цветеслава Гълъбова изригна срещу плановете на еврокомисарката

Известната специалистка по шизофренни отклонения д-р Цветеслава Гълъбова, директор на държавната психиатрия „Св. Иван Рилски“, избухна злостно във фейсбук по адрес на еврокомисар Мария Габриел. Атаката беше породена от плановете у нас до 2020-а година да заработи един от суперкомпютрите на ЕС на стойност 18 млн. евро.

Ето какво написа д-р Гълъбова:

12 млн. евро за суперкомпютър. Какви суперкомпютри, какви 5 лева. Габриел, явно не знаеш, да ти кажа – у нас 25% от хората живеят под прага на бедност.

У нас умират деца, защото няма пари за ЛЕЧЕНИЕ, у нас събираме капачки за кувьози, у нас висши чиновници имат частни асансьори и тераси за милиони, у нас хора умират, защото не дочакват трансплантация и т.н. И т.н.

Не се лендзи от телевизора с многохилядната си заплата в евро, ами ела тук и иди в Северозапада или….или си вземай суперкомпютъра и отивай на Марс. А нас ни остави да оцеляваме, затънали в МИЗЕРИЯ и КОРУПЦИЯ.

1 коментар

  1. киборг каза:

    Като си помисля ,колко милиона завлякоха с „електронно“ правителство ,това се явява ,като прашинка в кацата с меда на властта.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране