19.04.2017 | 20:16
“Шоуто на Слави” е готово да напусне bTV, ако се стигне до “системно спиране” на броеве на предаването
Трифонов поясни, че според неговия адвокат за "системност" може да се говори, когато телевизията не излъчи три броя на шоуто

“Шоуто на Слави” е готово да напусне bTV, ако се стигне до “системно спиране” на броеве на предаването. Това заяви неохотно водещият Слави Трифонов по повод неизлъченото издание във вторник.

Трифонов поясни, че според неговия адвокат за “системност” може да се говори, когато телевизията не излъчи три броя на шоуто.

“Тогава ще стане ясно, че те нямат интерес да работят с моята фирма “Седем осми”. Към момента все още не мога да прекъсна еднолично договора си с bTV за това, че те са свалили шоуто във вторник или това преди седмици, защото съгласно нашия договор те имат това право”, обяви шоуменът.

Според него телевизията може и да не излъчи разследването на неговия екип за лидера на НФСБ Валери Симеонов. Малко по-късно след пресконференцията Симеонов обяви, че шоуто го разследва за негов мотел в Малко Търново. Там отсядали и военни, които охраняват границата, нощувката била 30 лв. с храна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране