20.08.2016 | 12:56
Щерката на Анита Мейзер я бие по всички параграфи!
Джулия сякаш е осиновена – блести с естествена красота!

Докато Анита Мейзер стана една от най-обсъжданите личности в България заради повдигнатото й обвинение за убийство на мъжа й Николай, вниманието се насочи и към нейното съкровище. Скандалната миска ревностно крие от светлините на прожекторите своята 25-годишна дъщеря, която е толкова красива, че няма как да остане незабелязана!

Джулиана, или Джули, е рожба на първия брак на Анита Мейзер. Баща й умира от инфаркт през 2008 г., а тя още от невръстна възраст заминава с майка си в Америка. Так завършва училище, а след това и университета в Лас Вегас. Красавицата никога не е имала мераци да бъде популярна и страни от модните среди, въпреки че би могла да има светло бъдеще, особено с протекциите на майка си зад гърба си. Тя не желае името и да се свързва с нейното и така да добива известност.

А и, честно казано, ако видим двете една до друга, надали ще повярваме, че са майка и дъщеря. Докато външният вид на Анита Мейзер е обект на най-остри критики заради несполучливите и много на брой корекции, които я превръщат по-скоро в гротесков образ. Освен това, годините на „миската“ не прилягат на разюзданото й поведение и Джули без съмнение не веднъж е изпитвала срам от родителката си, пише blitz.bg.

За разлика от „Мисис България“, която скоро може да търка наровете в сливенския затвор, Джули е напълно естествена и няма нито една корекция по лицето и тялото си, колкото и невероятно да изглежда за някои. 25-годишната девойка има лице на кукла, стройно и стегнато тяло и напълно естествен бюст, на който дори майка й би завидяла. Освен това Джули доста по приличен и изискан стил от майка си. Дъщерята на Анита Мейзер прекарва повече време в чужбина и най-вече в Америка, отколкото у нас, но сега вероятно ще се върне в родината си, за да подкрепи родителката си в трудния момент.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране