11.10.2015 | 19:54
Сидеров обещава да се лее кръв след поредния му пиянски скандал
Атакистът бил волен колкото трябвало, а не прекомерно

“След варненския случай проявих джентълменско поведение към шефовете на МВР, СДВР и към главния прокурор. Сега вече ще бъде истински фронт и ще се лее кръв, ако трябва”, заяви пред Канал 3 Волен Сидеров.

Заканата му бе във връзка със скандала, който забърка през нощта срещу събота заедно със съпартиеца си Десислав Чуколов. Двамата депутати от “Атака” се опитаха да приложат “граждански арест” в т. нар. клекшоп, защото имали инфор мация, че там се продават наркотици. Прокуратурата иска имунитета им заради хулиганство.

Националистическият лидер заяви, че просто си защитава достойнството. Сидеров разказа своята версия на инцидента. Той твърди, че бил спрян на улицата със сигнал, че в клекшоп до НАТФИЗ на ъгъла на “Раковски” и “Стефан Караджа” се продават наркотици и стоки без бандерол. Той подал сигнал в полицията и стоял пред обекта от 22:30 до 4 часа сутринта. Изсипали се множество полицаи, които според атакиста се държали неадекватно отвратително и един от тях отправил към него лична заплаха. Органите на реда отказали да се легитимират пред депутата.

“Те по-скоро идваха да прикрият нещо, отколкото да разкрият”, заяви той. И заяви, че нито той, нито Десислав Чуколов е ударил някого и не са чупили никакви телефони. “Съмнително е защо толкова бързо събраха свидетели, и то от протестърите, както и светкавичната реакция на прокуратурата”, коментира още Сидеров. Според него в последно време имало потресаващи престъпления, на които не се е реагирало толкова бързо.

Той запита защо шефът на СДВР е заявил факти, които не са били проверени. Сидеров беше категоричен, че не е бил пиян и това може да се види на записите на телевизиите, които са го снимали.

Сидеров заяви, че вътрешният министър Румяна Бъчварова не осъществява никакъв контрол над подчинените си и не е сигурен дали тя изобщо знае какво трябва да прави на поста си.

Националистът обвини премиера Бойко Борисов, че е прикрил истината за случилото се. Той бе попитан и за новородения си син. “Аз съм убеден, че синът ми ще може да отсее истината какъв е бил баща му. Действително като станеш баща, това променя, но ако някой смята, че сега ще стана някакъв макарон, това няма да се случи”, каза лидерът на “Атака”.

Сидеров заяви, че е човек, който не е равнодушен нито към хората, нито към проблемите им. Именно затова той попадал в ситуации като тази край НАТФИЗ. Накрая националистът отговори, че е волен точно толкова, колкото трябва. Въпросът бе дали не е прекалено волен.

1 коментар

  1. атакалъ каза:

    Тоя продажник никой не го смята за нищо освен дребния му електорат и разни платени безработни да го защитават с Путин-ските пари.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране