13.09.2022 | 22:25
Сидеров се закани на сина на Паси : Ела някъде на светло, ла*но, да видиш
Лидерът на "Атака" побесня от русофобски статус на Исаак

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров побесня от русофобски статус на сина на бившия ни външен министър Соломон Паси – Исаак, и се закани да го срещне в улична схватка.

“Ела някъде на светло, кретенче и ще видиш кой къде ще гние, ла*но недоиз*рано. И си кажи истинското име, дрисльо страхлив!”, изригна беловласият политик срещу младия путинофоб. Преди няколко дни Паси скандализира мрежата с прогноза, че всички “кучки”, кълнящи се във вярност на руския президент, съвсем скоро ще гният по килиите. И ги съветва бързо да бягат.

Постът се разпространява от седмица из групите на поддръжници на войната и е надигнал огромна вълна хейт срещу поддръжника на “Промяната” Паси. А в отговор русофилите отговарят на бившия министерски син, че него пък го грозял престой в “Белене”.

Намират и се по-груби, засягащи произхода на Исаак, който се представя за евреин. Но не е такъв, защото “еврейството” се предава по майчина линия (бащата няма особено значение), а майка му не е еврейка. Подобно е положението и при баща му Соломон, чиято майка е от Смолян.

“Исак Паси. Помияр мръсен. Ако Хитлер беше спечелил войната сега нямаше да мърсиш фейсбук със зловонната си уста. Моли се на Господ само да не те срещна на улицата!!!”, пишат потребители във “Фейсбук. А заканата на Волен никак не се различава от тази в частта си да сгащи Паси навън и да го научи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране