02.03.2024 | 14:40
Синът на Марио Николов е съветник на Николай Денков
Аферистът без разследван от ОЛАФ за източване на пари по програма САПАРД. Наследникът му Алекс Николов е дарил 30 000 лв. на ПП

Помните ли Марио Николов от аферата САПАРД? Обвинен от ОЛАФ, че е участвал в „престъпна мрежа от фирми, съставена от над 50 български компании и различни други европейски и офшорни фирми”.  Знаковото дело бе прекратено и Николов – старши бе оправдан поради изтекла давност

Откраднал средства за развитие от повече от 30 млн. евро с различни стратегии, включително представяне на старо оборудване за обработка на месо за ново, като след това прибрали разликата.

Статия в Ню Йорк Таймс разказва как работниците на Марио Николов получили премии и дарили на БСП 200 000 лева. За да получат схемите му политически чадър.

Алекс Марио Николов е син на баща си – Марио Алекс Николов. Алекс Николов е дарил 30 000 лв. на „Продължаваме промяната“ през 2021 г. Активист на партията и член на ръководството. Назначен като външнополитически съветник на премиера Николай Денков. Неотдавна той беше част от делегацията в САЩ. Това се вижда на снимка от посещението на Асен Василев в централата на НАСА, пише „Дневник“.

Хубаво е, променено е и е готово. Има и приемственост с най-добрите практики на мафиотския Преход.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране