21.11.2016 | 0:11
Скандал между Илиана Раева и Нешка Робева
Невяна Владинова и Катрин Тасева не трябвало да тренират в залата на "Герена"

Шефът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева се забърка в скандал с легендата Нешка Робева. Тя обяви, че е допуснала грешка Невяна Владинова и Катрин Тасева да тренират под ръководството на Робева в залата на “Герена”, а не на националната спортна база “Раковски”.

Обвинението бе част от отчета на Раева по време на изборното събрание на федерацията, на което тя бе преизбрана за президент. Въпреки това тя похвали Владинова, която на Олимпиадата в Рио зае седмо място. Робева обаче не й остана длъжна и контрира с думите, че Мария Матева твърде дълго време е била лансирана неоснователно за сметка на Владинова, което е забавило развитието на плевенчанката. Именно това е попречило на Невяна да се бори дори за медал в Рио.

“Забравих да благодаря на Илиана, че не ми благодари нито за Невяна, нито за Катрин. Аз лично съм помагала и съм искала моята работа с тези две деца да остане абсолютно анонимна. За мен сега, Илианче, е странно да казваш, че си много доволна от Невяна, и в същото време да твърдиш, че е било грешка да я пуснеш да тренира на “Герена”, обяви Робева. “Не може да пренесем националния отбор на “Герена”, това просто няма как да стане. Вече е грозно. Не знам дали някой помни, когато тя е била национална треньорка, някой да си вземе състезател и да си го води в друга зала”, защити се Раева.

3 коментара

  1. Ай каза:

    Да, канили я били за министър на спорта, а тя била отказала! Ами ще откаже, иначе ще се разсърди бате Бойко на когото подлизурства! Така възпитава и гимнастичките, мъкне ги наляво, надясно по министерства да ги показва като циркаджийки, каквато е тя самата.Тортата от Цвети за дебелака Красен Кралев е пак нейна идея, убедена съм. А този който не си мълчи, като Робева бива изхвърлян. Г-жо Робева я гледайте и си трайкайте като Мария Гигова, тя дума не е издумала, откакто беше начело на федерацията и до днес, но е бетонирана там.

  2. Стойков каза:

    Тази с този си “екип”,изглежда че се е отправила за към пилона в Н-ската зала за леко мислещи развлекателни фльорци. Кани ли я за министър на спорта в евентуално служебно правителство.Този който само е помислил,не е бил наясно със самият себе си.А такива,са на път и под път в държавата ни.Робева те откри,”ошлифова” те и благодарение на нея,ти се показваш тук и там.Преди време четох в едно авторитетно издание,че дължиш 500.000 лева на н-ската институция част от министерството на спорта.

  3. Георгиева каза:

    Голяма простакеша е тая Раева и е главната виновница за случилото се с Цвети. Ама господ има!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране