27.07.2017 | 17:18
Скандал между Тодоров и Гечев покрай НДК взриви парламента
"Ти ли си моралният стожер? Лапаш в средата на шайката!", скочи социалистът, когато депутатът от ГЕРБ го обвини за фалита на банките

Огромен скандал се развихри в пленарната зала миг преди депутатите да приемат доклада на анкетната комисия за НДК и да отхвърлят искането на БСП за удължаването на срока й. В хода на дискусия гербаджията Антон Тодоров отново припомни за ролята на Румен Гечев в червеното управление като министър от кабинета на Жан Виденов.

Тодоров го обвини, че е участвал във фалирането на банките. Това накара Гечев да изригне срещу политолога. Човек, който нарече колегите си шайка, и ти си застанал в средата на шайката, за да лапаш, ти ли си моралният стожер, моите родители са преподаватели, пенсионери, достойни хора, а твоето семейство половината през затвора минаха, разпени се соцдепутатът.

Скандалът прерасна в разправия между банките – от едната страна Гечев викаше към Тодоров, по адрес на баща му, че е бил убиец и бандит. Депутатите от ГЕРБ и БСП скочиха, настръхнали и готови за меле. В този момент председателстващата заседанието Цвета Караянчева побърза да прекрати разискванията и да приключи с гласуването на доклада след близо тричасови дебати.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране