22.04.2016 | 10:48
Скандал с продадено бебе в плевенска болница
Детето е кръстено Мартин и в момента е при семейство в Сандански

Полина Гаврилова от град Роман, Врачанско, е родила момченце на 4 април в болницата в Плевен. Семейството на биологичния баща – Бенчо, подаде сигнал в bTV, че бебето е продадено. Двамата нямат брак.

Пред бТВ Полина, каза че е подписвала някакви документи пред нотариус, доведен в стаята й от лекар, но не е разбрала какви, а някаква жена, представила се като бъдеща баба на бебето й сложила в чантата 2000 лева с думите, че това е награда за нея. Раждането е асистирал д-р Калин Поповски от плевенската болница, който е и общински съветник. Той помни случая – майката е родила през нощта на 4 април със секцио заради усложнения. Поповски твърди, че майката доброволно е дала детето на друго семейство и има телефоните на адвокатите. В болницата е дошъл мъж, който се подписал като баща на детето, а Полина се е разписала, че му дава детето за един месец за отглеждане.

Детето е кръстено Мартин и в момента е при семейство в Сандански, твърди майката. След намесата на bTV с нея се е свързал адвокат. Тя му казала, че си иска детето.

Адвокатът е говорил и с нейната баба, която също иска бебето да се върне в дома й и обещава да помага в отглеждането.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране