07.07.2015 | 9:54
Скандал в ефир: Депутати се обиждат на “лидер”
Мартин Димитров и Велизар Енчев се заядоха заради ситуацията в Гърция

В студиото на Нова телевизия избухна препирня, преминала в скандал между представителя на подкрепящите управлението Мартин Димитров от реформаторски блок и независимия Велизар Енчев, избран с бюлетината на патриотичен фронт.

Темата, по която двамата изказаха мнение, бе Гърция и очакваното развитие на кризата в страната.Двамата така и не се разбраха по темата кой е виновен за състоянието на Гърция и си разменяха през цялото време реплики, обвинявайки се в недостоверност и лъжливи данни. Когато обаче Енчев постави въпроса за гласувания дълг от 16 милиарда, които правителството да вземе през следващите години, нещата излязоха от сферата на учтивите забележки.

Депутатите преминаха към обвинения и обиди на тема „твоят водач и лидер”. Енчев определи Бойко Борисов като „диктуващ политиката на реформаторите”, докато Димитров посочи Волен Сидеров като идеен лидер на независимия депутат. Енчев отрече и посочи, че действа само в интерес на избирателите си. Единствено прекъсването на директното излъчване прекрати препирнята между двамата в студиото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране