23.11.2016 | 11:30
Скандален руски филм показва София като гето (видео)
Кадри от митинги на Атака с развети братски знамена показват любовта на всички българи към Путин

Предаването „Господари на ефира“ излъчи скандален руски филм, заснет преди изборите за президент, в който се показва как България само губи от курса си към НАТО и Европейския съюз. Страната ни се оказа в центъра на целенасочена руска пропаганда. В руския филм, посветен на нашата родина, се разказва за окаяното състояние на столицата и държавата като цяло. Нарочно са показани снимки от най-западналите кътчета на столицата. Усещането е сякаш си не в европейска столица, а в гето. Цялата история разбира се е доста изопачена и нарочна. Както за всичко останало, и за това си има причина. Целта в случая е да се покаже как ЕС и НАТО ни вредят, а помощ може да дойде само и единствено от Русия…

За изкривяване на уж официалната позиция на държавата ни се показват още кадри от митинги на „Атака“, на които стотина души веят руски знамена пред Паметника на съветската армия. За да се подсили внушението, че официалната позиция на България, че милее за братушките и за Владиир Путин са заснети блиц интервюта с Илияна Йотова, Красимир Каракачанов и Румен Овчаров. Новият вицепрезидент разказва как страната ни се нуждае от Южен поток, който щял да осигури работни места на много български граждани, а българите били като цяло против санкциите срещу Кремъл заради окупирания Крим. Лидерът на ВМРО пък дава директно информация на руското разузнаване и на външното им министерство и разказва подробно как страната ни няма армия и е в много окаяно състояние откъм защита на границите.

Румен Овчаров на свой защитава с пълна сила проекта за АЕЦ „Белене“, който самият той подписа като енергиен министър и в момента е клиент на прокуратурата заради действията си. Във филма са заснети още скандалният бизнесмен-русофил Пламен Пасков, както и червеният трубадур – социологът Андрей Райчев.

Във филма е изопачено и предаването „Господари на ефира“. Репортаж тенденциозно показва как шоуто си прави шеги с кандидат-президента Цецка Цачева. „Господарите“ обаче припомниха на братушките, че са се майтапили с абсолютно с всички кандидати за „Дондуков“ 2. Очевидно пропагандният руски фронт се разраства изключително бързо и опасно с пълна пара срещу България. Тежко на страната ни и с подобни патриоти, които участват в лентата и вместо да отбият долните внушения на братушките и да кажат истината, се включват подмолно в пропагандата. Ако мнението на Каракачанов и Овчаров няма кой знае каква тежест, то Илияна Йотова вече е вицепрезидент и носи изключително голяма отговорност за това, какво говори и какви сметки си прави пред руската телевизия.

1 коментар

  1. Ник каза:

    Не виждам нищо пресилено,някои неща са подчертани,но то е нормално! Реалността,обаче говори в полза на филма.България не е вече на българите,българското изчезна от живота ни,храната е химия,държавата загива.Умрелите преждевременно са към два милиона!Вярно че можеш да говориш,макар напоследък и това да не може,без последствия,но те записват,вземат на разработка и следят всяка твоя крачка!Нищо положително,нито една крачка напред няма!За народа става на въпрос,други си построиха капитализма,и по това вече има сходство преди и сега.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране