22.07.2023 | 22:18
Скандални изявления на висш руски политик за България
В България цялото Черноморско крайбрежие е наше, там няма да имаме проблеми

Зам.-председателят на руската Дума и дясна ръка на Путин – Пьотр Толстой, официално си признава в тв предаване, че готвят на България украински сценарий. Той казва, че в България е пълно с руски граждани, които по сигнал ще започнат да правят мизерии. Това написа в своя блог Дани Иванов.

С пропагандистката Скабеева обсъждат и удари по България. Единствено ги спира, че не могат да се справят с Украйна. Затова държавата трябва спешно да преразгледа статута на пребиваващите у нас. Държавното обвинение да започне да прилага НК в частта за държавна измяна спрямо българите, които обслужват руските интереси у нас.

„Първо трябва да приключим с Украйна. С Турция ние няма да воюване. Що се отнася до България и Румъния, тези държави са само бази на НАТО. Специално в България цялото черноморско крайбрежие е наше. Там няма да имаме никакви проблеми, казва депутатът от руската Дума Пьотр Толстой.

Предаването явно е предизвикало сериозен интерес у нас. Така Hipparchus пише в Туитър:

„Може ли това да го пуснат по БНТ/бТВ/Нова? Пьотр Толстой обяснява как в България цялото крайбрежие е заето от руски граждани, които чакат знак да започнат да се бунтуват, а Скабеева настоява все пак да ни отстрелят с ракети, предполагам ядрени“.

3 коментара

  1. ИванКо каза:

    Блянове някакви, на всеки си има дето му клопат дъските на каруцата.

  2. Пп каза:

    По големи тъпотии не можа ли да измислиш

  3. Моргенщерн каза:

    Поредната “партенка”. Шматки. Ядрени при това.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране