27.10.2017 | 21:50
Сказание за Шишко Войвода
Copy/Paste

Не знаем каква част от това, което съобщава г-н Бареков, е истина. По отношение на тази личност се водим от принципа, че като разказва нещо – и да не е вярно, добре е измислено (se non e vero e ben trovato). Заглавията са на „После“, правописът – съхранен.

 

(„Шишко войвода“ е страхотен псевдоним – който го е измислил – поздравяваме го.)

***

2012 година Каракачанов ми беше пратен от „благодетеля“ си (по негови думи) Цветан Василев да почне работа в Тв7. Препоръката на шефа му от КТБ беше да му намеря на дебелия войвода да води някоя рубрика в готово предаване без много да го юркам срещу 5000 лева на месец! Възразих, че това би взривило климата в нюзрума и по-добре да си оправят отношенията помежду си, а от мен да остане само рубриката по граждански договор срещу по-скромна сума.

Ето отговора на Василев:

„Прав си, но Краси ми е роднина (самият Каракачанов също парадираше непрестанно с някакво родство по женска линия между него и банкера) и жена ми ме натиска да му дам някаква работа, ама Дебелият е лаком и иска по 10 бона на месец“.

Отговорих му да си го взема в банката или в някоя фирма….Не мога, отговори Цв Василев, защото освен мързелив е и крадлив и алчен. В края на краищата взех Каракачанов на работа срещу 5 бона на месец и другото на ръка от благодетеля му за 15 минутна рубрика един път седмично в моето авторско предаване „Винаги в неделя“, а него го оставих под контрола на сегашната ми жена и тогавашен великолепен продуцент Мария Календерска, която се бореше с неговия мързел и чест махмурлук. Този фарс на Шишко войвода да се прави на Божидар Димитров в моето предаване приключи набързо.

Пет години по-късно (2017 година) същият индивид ще управлява 5 милиарда лева годишен бюджет в отбраната и ще прави сделки за милиарди за самолети и фрегати!

Нищо чудно, че при тоя мазен безхаберник и агент на ДС нашите пилоти отказаха да летят! Оставка за Агент Иван#

Поздрави от Страсбург и Бог да пази България с подобни „управници“ на народните пари!

***

ПП. Няма да анализираме от какви позиции стреля евродепутатът – рискуваме да се объркаме или най-малкото да ни се завие свят. Който се е опитвал да проследи, регистрира и анализира движенията на дупе със самосъзнание на ветропоказател, знае колко трудна и неблагодарна работа е това.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране