29.03.2024 | 11:00
Слави Трифонов пребори коварната болест
Той се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати

Слави Трифонов почти се е излекувал от коварната болест, която го мъчи близо 20 години – множествена склероза. Дългия е значително по-добре, отколкото беше преди няколко години и в момента дори се движи без помощта на бастун, пише в. „Уикенд“.

От есента на миналата година Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати. Пристъпите на скованост почти изчезнали, дори качил няколко килограма. Освен това Слави правел и курс на престой в барокамера, който възвърнал жизнените му сили.

Всеки ден в дома му идвал и сертифицирал рехабилитатор, който му помагал в раздвижването. Слави дори намирал сили да тренира в личната си фитнес зла, която е направил в имението си.

Окрилен от значителното подобрение на здравето си, той дори планирал да се завърне на сцената с голям концерт заедно с „Ку-ку бенд“. В момента се уточнява къде да бъде спектакълът – в „Арена София“ или дори на националния стадион „Васил Левски“, където преди няколко години той и бендът изнесоха грандиозен спектакъл.

Междувременно Слави се е активизирал и на бизнес фронта. Пет години, след като напусна Би Ти Ви, той се завръща с втория сезон на „Бягство към победата“, което през 2009 година бе снимано като проект на „Шоуто на Слави“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране