25.03.2024 | 13:05
След резила със силиконовия бюст Ивка Бейбе ремонтира и носа си
Скандалната репортерка се заема с цялостен тунинг

Скандалната репортерка Ива Иванова или Ивка Бейбе легна под ножа за поредната пластична операция. Този път инсфлуенсърката се подложи на ринопластика, става ясно от публикация в мрежата. Под снимките Ивка получи подкрепа от Диона, която казва, че е „млада, работлива, красива и сега ще станеш още по-от всичко“.

Кумбата, с когото се предполага, че имат по-близки отношение написа само „обичам те“. Други пък ѝ пожелават да е успешна операцията и ефекта да не е както с гърдите. Скандалната репортерка сериозно се е заела изцяло да променя външния си вид.

След като брюнетката сложи силикон в гърдите си и си навлече страшен хейт и подигравки за качеството на изпълнението на тунинг интервенцията, дошло време да оправи и носа си. Освен че легне отново под ножа, тя е решила да разкраси и усмивката си.

Преди време сподели, че ще носи алайнери, за да промени усмивката си. „Не сложих брекети, защото не мога да водя с тях“, казва самата тя. Освен промените по лицето ѝ се захванала и ударно да сваля килограми като целта ѝ е да е 8 кг надолу.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране