27.03.2024 | 12:19
Сталинка раздава акъл, какъвто няма
Само на мен ли ми се струва, че повечето българи на високи международни позиции са не гордост, ами пълен срам за България?

Сталинка Георгиева, позната в попрището си на първа евроатлантичка и заклета демократка и като Кристалина, призовала Китай да направи икономически реформи. Нямам никакви съмнения, че Китай е застанал мирно, попивал е мъдростите й и е решил да направи промените, които стринка Сталинка им препоръчва.

Само на мен ли ми се струва, че повечето българи на високи международни позиции са не гордост, ами пълен срам за България? Сталинка специално така идеално се вписва в евроатлантическата сган по пълно изтрещяване, че ме хваща срам, че е българка. Щеше да е много забавно, ако не си беше сменила името и Урсула фон дер Лай/н/ен да трябваше да се обръща към нея със „Сталинке“.

Китайците направиха икономическо чудо. На практика работеща социалистическа икономика. Сталинка да им дава съвети е все едно чистачката да дава съвет на Ротшилд как да инвестира! Но явно Сталинка няма и акълът да осъзнае нивото си и капацитетът си.

Ето такива хора ни представляват по света. А после се чудим защо България няма авторитет и ни се смеят….

Елена Гунчева-Гривова

1 коментар

  1. хъм каза:

    И кой го каза? Великия икономист и родолюбец Елена Гунчева-Гривова?!? Коя беше тя?
    Щото Сталинка е шеф на МВФ. А коментиращата е?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране