09.04.2015 | 9:00
Стефан Николич разкри: Моци ме изрита нарочно
Галин Иванов извади Тони Силва от състава

Нападателят на ЦСКА Стефан Николич показа белезите след ритника, който отнесе от Козмин Моци в мача срещу „Лудогорец”, който бе през изминалата събота и завърши с победа за домакините от Разград с 4:0.

Още в 22-ата минута Моци трябваше да бъде изгонен с червен картон, но реферът Георги Йорданов си затвори очите. След срещата Йорданов и неговите колеги съдии останаха без права, докато Съдийската комисия разгледа случая. Ден по-късно и Моци получи забрана да играедокато Дисциплинарната комисия не се произнесе за неговото наказание по видео материал.

Вчера Николич разказа след тренировката на „червените” какво са си казали с Моци. Както е ясно, Николич е бивш играч на „Стяуа”, докато Моци е на кръвния враг „Динамо”. Черного-рецът с неохота показа наранените си ребра, а след това даде и кратко изказване пред медиите.

„Малко ме боли. Имам спукано ребро. С „Ботев” със сигурност няма да играя. Вероятно ще почивам две седмици или десет дни, но зависи кога ще мине болката. Ситуацията няма какво да я коментирам. Трябва да я коментира съдията и да извади червен картон. След ситуацията Моци ми каза, че не ме е видял. На терена също ми се стори, че не ме видя. На снимката и на видеото се видя, че е различно. Мисля, че ме ритна умишлено. Това обаче е футбол и може да се случи всичко”, каза Николич.

Нападателят заяви, че резултатът от мача не е реален. „Започнахме добре. Бяхме по-агресивни и имахме положения за гол. Един фаул на Барт също можеше да бъде за картон, на Моци също, но вече е късно. Един гол, втори гол и мачът свърши. Всички даваме максимума от себе си. Надявам се нашият отбор да се вдигне. Трябва да победим „Ботев”, но са нужни голове. Ние сме футболисти и е нормално всеки път да искаме да играем футбол. Някой път става по-добре, някой по-зле. Няма да се предаваме от борбата за титлата. Докато имаме математически шанс, няма да се предаваме в борбата за титлата. Сега е моментът отборът да се вдигне и всички да сме заедно В петък трябва да победим”, каза още Стефан Николич.

Междувременно старши треньорът на ЦСКА Галин Иванов изхвърли от групата за мача с „канарчетата” Тони Силва. Португалецът ще остане извън групата, тъй като е попаднал в черния списък на новия наставник, който му е поставил едноседмичен срок да влезе в час.Според непотвърдена информация на Блиц Силва е готов още сега да си тръгне от ЦСКА, но го спира договорът му. Той ще дебне първа възможност да разтрогне по вина на клуба. Това може да се случи, ако му бъде забавена отново заплатата.

Двубоят с „Ботев” (Пд) е от 20 часа утре вечер на стадион „Българска армия”.В него със сигурност няма да играе нападателят на „Ботев” (Пловдив) Александър Колев, който вчера направи първа тренировка с топка след претърпяната на 5 декември миналата година операция на коляното. Младежкият национал бе на базата в Коматево и се докосна до коженото кълбо. Колев продължава възстановяването си, а очакванията са да е напълно готов за началото на лятната подготовка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране