30.05.2019 | 15:43
Страшна чистка в Левски – 11 играчи аут, очакват отговор от Михайлов
Усилено търсим вратар, обясни Павел Колев

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев съобщи на пресконференцията по представянето на новия треньор Петър Хубчев, че клубът се разделя с голям брой играчи. От неговите думи става ясно, че цели 11 футболисти нямат бъдеще на „Герена“

“Договорите на Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович изтичат. Това го знаете отдавна. Богдан Вашчук си тръгва, тъй като договорът му за наем приключи. Седрик Унтонджи няма да получи нов договор и също си тръгва. По взаимно съгласие разтрогнахме със Серджиу Буш, Антони Белмонт и Луи Нганиони“, обяви Колев.

„Предстоят разговори за Еркебулан Сейдахмет. Новият треньор ще реши дали казахстанецът ще остане. Луан Виана е с изтичащ договор и няма да получи нов. С Нашименто и Ривалдиньо имаме уговорка. Те няма да се присъединят към лагера на Левски, защото им търсим нови отбори”, допълни изпълнителният директор на Левски.

Павел Колев каза още, че клубът води преговори с Николай Михайлов за нов договор. “Още първият ни разговор беше конкретен. Днес или утре ще изчистим някои неща, ако всичко е наред и условията го удовлетворяват, той ще остане още две години в Левски. Усилено търсим вратар с конкретната идея Михайлов да има сериозна конкуренция”, добави бившият изпълнителен директор на БФС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране