19.02.2016 | 0:01
Сутрешен цирк по Нова тв: Николова – Миришеш на чесън. Диков – казва го жълта медия.
Двамата журналисти запълниха праймтайма, така и не се разбра защо са ги поканили

Журналистите Ива Николова и Сашо Диков сътвориха истински цирк в най-гледаното време на  Нова телевизия. Те уж бяха поканени да коментират политическата обстановка и да сблъскат позициите си, но от това не произлезе нищо, освен каканижене на думи, с които едва ли успяха да заинтригуват аудиторията.

„Не виждам нищо странно в това, че са спрени обществени поръчки“, заяви политическият репортер Ива Николова.

„Не можеш ей така да спираш нещо. Витаели слухове. Борисов се изживява като главатар на туземско племе“, контрира Диков и добави: “Върха на главатарското поведение бе с финансирането на АМ „Хемус“. Все едно става дума за семки, а не за 800 млн. лв.“, гневи се журналистът и продължава с изумленията: „Как така след три месеца ти се събуждаш една сутрин и казваш търгът е опорочен“, чуди се Диков.

Журналистът,  който е известен с избухливия си нрав,  нападна и Петър Москов, наричайки го “контрабандист на лекарства”. Тези думите на Диков вбесиха Ива Николова и тя заяви, че поведението му е кръчмарско. Според нея единственото, което може да се направи, когато някой седне в едно студио с журналиста е да си поръча ракия, шопска салата и тройка кебапчета. „За кръчмарския стил говори репортерката, която работи в медия, която показа анален отвор“, отговори й Диков.

Николова му отвърна да си гледа спорта, защото няма компетенция да коментира политически теми и заключи, че той говори щуротии. Диков се обърна към водещите с упрека, че са ги събрали с Ива Николова, за да сътворят цирк, който веднага да се отрази в жълтото медия, където тя работи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране