16.12.2023 | 10:55
Татяна Дончева избухна: Управляват ни безмозъчни, ще тънем в мизерия
Президентът няма електорален потенциал за 1 млн. гласове

Хора, които нямат и ден стаж и нищо не разбират от правосъдие, се опитват да правят промени в Конституцията. Това отсъди Татяна Дончева пред БНТ тази сутрин.

Христо Иванов и Явор Божанков нямат никакво понятие от правосъдие. Едно е да четеш книжки, друго е да си в практиката, отсъди Дончева. Явор Божанков е практикувал няколко месеца само в кантората на баща си, подигра се устатата юристка.

Навремето шефове на Окръжни съдилища бяха шерпи, припомни времената от 90-те ексдепутатката. Управляват ни безмозъчни хора, посредствени хора, те нямат понятие на кой свят са, изригна Дончева. И призова в политиката да влизат грамотни и качествени хора.

Президентът Румен Радев няма електорален потенциал за 1 млн. гласове. Ако Радев, можеше, щеше да направи, каквото може. Той не може. Президентът има капацитет, който не може да надскочи. Да, има хора около него, които започват да мръчкат проект. Какъв проект? Който трябвало да бъде илюстрация на неговите идеи. Какви идеи сте чули?”, попита тя.

1 коментар

  1. Лена Бориславова не е групава! каза:

    Много правилно казва гуспойцата! Дребната подробност, удобно пропусната от нея е, че вие управлявате. В частта групости. Групостите се правят от вас. Поредното активно мероприятие, с което постигнахте – какво? Вързахте се още повече. Изход НЯМА!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране