20.09.2016 | 11:59
Толстой е пълен кретен. Свърши цялата работа на русофобската гмеж у нас
Разделянето на Русия и България е изгодно за САЩ и Толстой би трябвало да знае, че с подобни изказвания налива вода в погрешната мелница
Нора Стоичкова

Цялата либерална русофобска гмеж у нас най-сетне може да си почине. Посланик Ерик Сет Рубин, който искаше да помага на българите да се отърват веднъж за винаги от вродената си русофилия – също.

В руската Дума се настани едно лице – Петр Толстой, който свърши доста работа в тази посока, при това с една единствена фраза: „Ние ще изкупим България! Сега притежаваме Северното Черноморие, скоро ще притежаваме и Южното“.

Самозабравилият се Толстой, който „изригна“ като лайнян фонтан още преди да е седнал зад депутатската банка, ще трябва да се извини на целия български народ! Трябва да се извини и на ръководството на „Единна Русия“, че срина доверието у цял един народ. Сега всеки преживява по различен начин, но после нека не се питаме защо има доста българи, които не търпят да им се говори за Русия.

И ако Толстой все пак не се извини, ще го броим като първа крачка към един велик скандал, какъвто няма да е от полза ни за Русия, ни за България. Разделянето на Русия и България е изгодно за САЩ и този пълен кретен Толстой би трябвало да знае, че с подобни изказвания налива вода в погрешната мелница! 

Паралелите със съветската доминация отпреди 1989 г. се налагат от само себе си. Навремето такъв тон ни държаха и съветските другари, понеже ни брояха нещо като циганетата на славянския свят. Накрая обаче, тъкмо заради това, че налагаха по най-безпардонен начин на другите народи своята гледна точка и начин на живот, всички ние спряхме първо да ги уважаваме, а после и да ги слушаме. Обърнахме се на запад, защото досадата и презрението всъщност предопределят човешкия избор. 

Г-н Толстой, никой – НИКОЙ не е длъжен да понася от един руски депутат, доскоро тв водещ, подобно неглежиращо отношение. 

Да, вие, богатите руски олигарси, можете да изкупите България, но от това няма да прокопсате. По нашите земи от 1300 години кой ли не се е опитвал да се засели, като преди това се е опитвал да ни изтреби до крак. Ми, не е успял съвсем! Още сме живи, ние, българите. И по-важното с нас е жива и кръвната ни връзка с вашия народ. Не се говори така между близки по кръв хора, това вкъщи не са ли ви го обяснявали.

Не че не допускаме грешки. Но чудото на грешката е, че тя има двойнствена природа. От една страна са подстрекателите, от друга страна са потърпевшите. Така че, г-н Толстой, – не влизайте в жалката роля на подстрекател на едни процеси на деградация на българо-руските отношения, които нямате ни ум, ни сила, ни власт да контролирате!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране