18.07.2020 | 20:03
Тошо Тошев: Борисов е много уплашен, идва краят на смешния му джип авторитет
Ролята на Румен Радев изведнъж рязко нарасна и това заради нелогично глупавата грешка на прокуратурата, която нахлу в президентството

„Основната персона, срещу която хората с основание протестират, Бойко Борисов е много уплашен. На него рядко му се е случвало нещо такова в подобна ситуация… Оставал съм с впечатлението, че на него му е приятно да има протести под балкона му, защото това му дава възможност да „реши въпроса“ по лесните протести за цената, за параграф от закона, за данъка. В случая става въпрос за глобален протест, който не харесва акъла на властта“. Това коментира пред БНР журналистът Тошо Тошев.

Според него идва краят на смешния джип авторитет на Бойко Борисов:

„Това е джип, който действа по читалищна режисура, нещо от времето на Многострадална Геновева. Той ги лъже, че се интересува, те го лъжат, че са добре… Г-н Борисов ще остави след себе си и прилично пипнати неща“.

По думите на Тошо Тошев лицата на протеста са много особени:

„Това са предимно млади и одухотворени хора… Освен това ролята на президента Румен Радев изведнъж рязко нарасна и това заради нелогично глупавата грешка на прокуратурата, която нахлу в президентството“. Според Тошев в случая сериозна грешка има и НСО.

Пред „Хоризонт“ Тошев подчерта, че по времето на Симеон Сакскобургготски българската журналистика е била свободна:

„След това отидохме на опашката по свобода на медиите. Не самото управление на Борисов е виновно това, а самият начин на подбиране на хората, които се интервюират, е спорен… Състоянието на медиите в България бих определил като слугинско“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране