12.02.2015 | 8:37
Цирк в Btv! Водещите вдигнаха ръце от гостите
Владимир Каролев и Георги Кадиев се скараха за банките

В лют спор прерасна разговорът между икономиста Владимир Каролев, депутатът от БСП Георги Кадиев и депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев в сутрешния блок на бТВ. Вместо да обяснят на зрителите аргументите на управляващите за вземането на нов външен дълг от 8 млрд. евро, тримата се впуснаха в лудо пресмятане на цифри и боравене със специфични термини, абсолютно неразбираеми за зрителите.

Дори и след като бяха помолени от водещите да говорят на по-разбираем език, гостите не се спряха. Най-строги бяха нападките между Владимир Каролев и Георги Кадиев. От 2009 все сме в един и същи цикъл на задлъжняване, подчерта Кадиев. Аз ти казвам, че ти не си се запознал с фактите. Абе, вие в БСП толкова много лъжете, вие сте крайни популисти! БСП са много странни, все някой ви е виновен“, нападна го Каролев, който изрази видима непоносимост към червения депутат.

Когато управлявахте, нищо друго не направихте, освен да фалирате една банка, включи се и Главчев в подкрепа на Каролев. Съветникът до мен не си върши работата и управляващият до мен също, констатира Георги Кадиев. „Мисля, че загубихме всички зрители“, възкликна водещата Биляна Гавазова.

1 коментар

  1. Антоанета каза:

    Присмяло се Куку на Пипи!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране