23.01.2015 | 11:33
Цирк в съда заради девствена поетеса
Бивш депутат заяви, че е много луда

Съдебният спор между 40-годишната девица Албена Хинкова и колегата й по перо Николай Славов заради обидна, според нея метафора, напълни пловдивския „храм“ на Темида с поети, облечени в маскарадни костюми.

Те споделиха пред камерата на Нова телевизия, че се облекли така, за да помогнат на своя колега по-скоро да се спаси от девствената Албена. „Омерзена съм от всичко, което става. Никога няма да направя компромис и да му простя“, подчерта 40-годишната поетеса.

„Два пъти на съдебните заседания съм се извинил. Това е записано в протокола. Ако г-ца Хинкова е усетила моята метафора като обида, съм съгласен да се извиня пак, но само при това условие. Думите мома и момко аз ги употребявам често. Не са само по отношение на нея“, уверява Николай.

Спорът за непорочността на 40-годишната поетеса Албена Хинкова избухнал по време на литературна сбирка. Повод да защити честта си, станали думи на колегата й, който публично се усъмнил вдевствеността й, като се обърнал към нея с думите “Кажи бе, моме! Макар че ти не си мома, но това няма значение!“ докато тя представяла стиховете си. Албена си е извадила удостоверение от Съдебна медицина, че е девствена и завела дело срещу него за обида. Съди го за 3000 лева.

„Не само думите, а всички останали негови действия са обидни. Не желая да влизам в подробности, защото са отвратителни“, заяви в „Здравей, България“ девицата. „Тя е едно лудо момиче, което дойде пред областната управа, когато протестирахме срещу кабинета „Орешарски“. Много тежко лудо е. Дойде за пари. Давахме й по един – два лева, защото се оплакваше, че нямала средства“, каза пред камерата на Нова телевизия  бившият депутат Христо Марков.

Някои от членовете на литературния клуб обаче твърдят, че Николай бил заплаха за жените. Други пък видяха в скандала трепети на несбъдната любов. „Виждала съм Николай с жена на моите години, която изглежда различно от Албена и мисля, че негов тип са дамите, чиито кила са два пъти повече от нейните“, каза поетесата Мария Чулова. Минчо Палавров от Поетичен клуб „Младост“ пък коментира, че девойката и Николай били един за друг и затова било по-добре да се вземат.

2 коментара

  1. Специалист по вегиналии и аналии каза:

    Няма нищо чудно в това, една жена над 40 г. да е девствена. Има много такива фригиди. Те са добри свиркаджийки и се ебат само в гъзъ. Този когото тя съди трябва да поиска от съда назначаване на медицинска експертиза която да установи до каква степен е обърнат бахура на тази убавица.

  2. Киров каза:

    Познавам една жена в моя град,която има две деца и е девствена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране