03.07.2016 | 21:10
Цитат на деня: Кандидатът за президент на ГЕРБ е партиец
Организацията и подготовката на структурите на ГЕРБ за президентския вот отново ще бъдат поверени именно на Цветан Цветанов

ГЕРБ продължава да не обявява кой ще е избраникът на партията за президент, въпреки че вече е решено коя ще е кандидатурата. “Кандидатът на ГЕРБ за президентските избори ще бъде свързан с партията, т.е. ще е партиен член”, обяви заместник-председателят на партията и председател на нейната парламентарна група Цветан Цветанов.

Той не посочи имена, но каза, че в ГЕРБ се обсъждали достатъчно кандидатури за президентските избори, “за да можем да вземем правилното решение”, и решението като цяло вече било ясно. Официалната информация към момента от ГЕРБ е, че кандидатът за президент е известен и разпознаваем сред обществото, но името може да стане ясно дори чак през септември.

“Премиерът Бойко Борисов и аз самият смятаме, че в момента по-добрият вариант е правителството да работи спокойно, да може да реализира всички ангажименти, които е поело към развитието на регионите”, обясни във Варна Цветанов, попитан защо кандидатурата за президентските избори не се обявява.

Организацията и подготовката на структурите на ГЕРБ за президентския вот отново ще бъдат поверени именно на Цветан Цветанов, съобщиха източници от партията. Очаква се след месец той да оглави и предизборния щаб. Зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група вече стартира предизборни срещи с партийния актив. Преди няколко седмици той навести последователно Русе, Бургас, Велико Търново и Враца, а през този уикенд беше и във Варна. “Тук съм за рутинна среща със структурите на партията. Ще говорим с кметовете, общинските ръководства за подготовката за формирането на общинските центрове за предизборната кампания. При тези срещи можем да получим обратната връзка за проблемите, които трябва да бъдат решавани, и когато са редовни, те допринасят за реалния политически живот в партията”, обясни той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране