13.09.2015 | 20:19
ЦСКА: Брифингът на БФС не ни касае
Борислав Попов ще се срещне с медиите, без да уточняват темата на разговор

Дългоочакваната пресконференция на БФС по казуса “ЦСКА” най-вероятно ще се състои утре. От централата анонсираха, че в 11 ч. изп. директор Борислав Попов ще се срещне с медиите, без да уточняват темата на разговор. Почти сигурно обаче става въпрос за бъдещето на “червените”, които са заплашени с изваждане и от В група.

От Борисовата градина и вчера запазиха пълно спокойствие и дори обявиха, че не се вълнуват от брифинга. “Нас това не ни касае. Има човек, който е начело на отбора и дава най-доброто от себе си клубът да бъде това, което трябва”, енигматично обяви треньорът Христо Янев след поредната победа на ЦСКА в трета дивизия.

В VI кръг вчера “армейците” се наложиха с 2:0 като гости на “Чико” (Бяга) в Пазарджик. И двете попадения на ст. “Георги Бенковски” отбеляза влезлият като резерва Костадин Хазуров след почивката – от спорна дузпа в 59-ата мин. и с глава в 89-ата мин. Това бе най-трудната победа от началото на първенството за ЦСКА, който оглавява Югозападната В група с пълен актив от 18 т. и голова разлика 24:0.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране