08.09.2015 | 11:28
ЦСКА иска съд след боя на “Герена”
„Червените” пуснаха декларация след екшъна

Ръководството на ЦСКА реагира изключително остро на случилото се по време на дербито с “Левски” при юношите до 19 години.

Както е известно, на двубоя на помощното игрище на “Герена” се стигна до грозни сцени, след като фенове на двата тима се сбиха, а в мелето пострадаха и футболисти на червените.

“Армейците” публикуваха специална декларация по повода, с която осъдиха поведението на привържениците и увериха сините, че всички пострадали ще потърсят правата си в съда.

Според изявлението на ЦСКА двама техни играчи – Иван Ангушев и Герман Петров, са с множество травми вследствие на сблъсъците. “Армейците” имат претенции и към съдията на мача Вихрен Манев, който отказа да прекрати мача.

“А вие, г-н Боримиров, замисляте ли се, че на мястото на Иван Ангушев можеше да бъде вашият син? Щяхте ли да желаете толкова горещо мачът продължи да се играе? Защо не се бяхте погрижили за охраната на спортното събитие?”, се питаше в декларацията на “армейците”.

Както е известно, Даниел Боримиров е шеф на школата на “Левски”, а неговият син Алекс Боримиров участваше във въпросния мач и дори вкара от дузпа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране