20.08.2015 | 0:03
ЦСКА се класира за финал
"Червените" се наложиха с 4:1 над София 2010

Пред близо 5000 фенове ЦСКА не срещна проблеми срещу София 2010 в мач от полуфиналите на областните квалификации за Купата на България и спечели с 4:1 на стадион “Българска армия”.

“Червените”, които бяха символични гости на собствения си стадион, имаха тотално надмощие и през всички 90 минути не оставиха капка съмнение в превъзходството си.

Христо Янев даде почивка на голяма част от титулярните си играчи, а мачът стартира 14-годишният Валентин Антов. По този начин талантът постави два рекорда – той стана най-младият дебютант в историята на клуба, а в 66-ата минута се превърна и в най-младия капитан на отбора, след като взе лентата от ръката на заменения Божидар Чорбаджийски.

Още в 12-ата минута ЦСКА поведе с автогол на Стоев, в 23-ата Преслав Йорданов покачи на 2:0, а в 29-ата Николай Цветков направи преднината на отбора класическа. Малко преди края на първото полувреме Иво Иванов също вкара топката в собствената си врата. Последното попадение в срещата беше дело на Йорданов секунди преди края.

На финала на областта съперник на “армейците” ще бъде Септември София, който отстрани Витоша Бистрица след изпълнение на дузпи с 5:4.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране