17.12.2016 | 0:51
“ЦСКА-София” спечели с 3:0 последния мач за 2016-та
Тимът изпусна и дузпа при победата над "Дунав" на почти празния "Българска армия"

“ЦСКА-София” победи с 3:0 гостуващия “Дунав” в последния мач от 19-ия кръг в Първа лига, с който приключи и футболната година в България.

Домакините направиха много пропуски, като в 19-ата мин. Преслав Йорданов изпусна дузпа, а след почивката улучи и два пъти гредите. Все пак португалецът Рубен Пинто откри в 60-ата мин., в 88-ата Божидар Чорбаджийски удвои с глава, а крайния резултат оформи Александър Дюлгеров в последната минута.

След мача от “Дунав” имаха претенции съм рефера Ангел Ангелов.

“При първия гол имаше 100% засада, мисля, че и за третия. Още в 10-ата мин. пък не бе изгонен техен играч. Съперникът не заслужава да бъде подпиран от съдиите. Момчетата ми са изморени след дългия сезон, остава тъга и болка, че не постигнахме добър резултат тук. Антон Огнянов има проблем с мен и ръководството и ще решаваме за него”, каза треньорът на русенци Веселин Великов. Той също така възропта срещу изгонването на Марио Петков в 86-ата мин.

Наставникът на “ЦСКА-София” Стамен Белчев пък каза: “След изпуснатата дузпа малко нарушихме ритъма. На почивката успокоих Преслав за пропуска и поисках от останалите да са спокойни. С търпение през второто полувреме успяхме да спечелим мача. Всеки иска да бъде треньор на този отбор, но шефовете ще решат дали ще остана на поста.”

Въпреки призивите на ръководството на “ЦСКА-София” за коледен празник на стадиона и благотворителната мисия с билетите, на трибуните имаше едва към 700 зрители. На трибуните остана и халфът Станислав Манолев заради контузия, получена на тренировка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране