08.11.2016 | 1:41
“ЦСКА-София” застана зад Йорданеску
Феновете обаче предупредиха тима, че търпението им се изчерпва

Едуард Йорданеску остава треньор на “ЦСКА-София” и смяната му не е обсъждана, въпреки че отборът продължава да играе слабо, а и резултатите не са според очакванията. От клуба постъпиха в познат стил и пуснаха декларация, в която е обяснено, че и тримата основни акционери – Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков, твърдо стоят зад наставника и футболистите. Посочено бе, че спекулациите за уволнение на румънеца са манипулативни, но отново не бе упоменато откъде идват ударите. Само е подчертано, че ще последват ответни удари, ако атаките продължат.

“Като клуб заставаме зад наставника и играчите и ще се стремим по всякакъв начин да им помогнем заедно да преодолеем тази трудна ситуация. Вярваме, че той и тимът имат много по-голям потенциал, но за да се получат нещата, освен време трябват доверие и подкрепа от всички”, се казва в обръщението.

Търпението на феновете обаче се изчерпва и това си пролича също от декларация. Фенклуб “Сектор Г” пусна декларация, в която не се занимава с Йорданеску, но за сметка на това атакува футболистите. “Време е за мъже! Червената фланелка значи отговорност, дълг и максимално себераздаване. Време е да достигнете нашето ниво. Тогава наистина няма да има кой да ни спре!”, е посланието към тима.

Както е известно, Йорданеску намекна за раздяла с няколко от играчите, които са го разочаровали. Това се очаква да стане след края на есенните мачове. Тогава обаче, ако “ЦСКА-София” не подобри резултатите си и продължи изоставането си от “Лудогорец” и “Левски”, е възможно преразглеждане на позицията към Йорданеску. Вариантът с връщането на Стойчо Младенов обаче вече не е актуален, защото той най-вероятно ще подпише с новака в казахстанския елит “Кайзар” (Казълорда).

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране