30.03.2019 | 0:01
Цв. Цв. : Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже
Зам.-председателят на ГЕРБ предполага, че има "руска връзка" в апартаментгейт

Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже. Един депутат не може да бъде наказан, защото решението за излизане от парламента е лично волеизявление на народния представител, заяви тази вечер пред БНТ зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

Аз взех решението да напусна парламента. Когато се върнах от САЩ, разговаряхме с премиера час, час и нещо. И мисля, че това беше разумното решение, което трябваше да взема. Разумът надделя, а не емоцията, каза Цветанов.

Той е категоричен, че не става дума за “признаване на вина, а за морален акт”.

С разумни решения се градят мостове. С емоционалните решения можеш да направиш само езера. Решението, което взех, е мъдро и ще консолидира партията, обобщи Цветанов.

Цялата интрига, която се създаде, е в услуга на предстоящата европейска кампания – за всички тези, които са наши политически опоненти. Аз живея близо година, може би, в новото си жилище. Някой да беше говорил по тази тема? – попита зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов предполага, че има “руска връзка” в апартаментгейт: “Наблюдавам това, което излезе в онлайн изданията. Можеш да видиш наратив – какво се случва през всичките тези години, когато си наблюдавал тези събития”.  Aз съм почтен човек и това мога да го гарантирам с действията си, обяви той.

Зам.-председателят на ГЕРБ твърди, че никога не е облагодетелствал строителната фирма “Артекс”.  По думите му компанията е на пазара над 20 години, а той познавал собствениците ѝ от едва две години.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране