04.09.2017 | 12:31
Цветан Василев: Прокуратурата ме изнудваше за 15 млн.евро
Не съм бил част от мафията, а ми се е налагало да предпазвам бизнеса си от рекета, защото аз съм изнудван от 2009 година непрекъснато, каза банкерът

Цветан Василев твърди, че е изнудван за 15 млн.лева от висши прокурори. Бившият банкер и съпругата му дадоха ексклузивно интервю пред bIT TV, а твърденията им със сигурност ще разтърсят държавата. Запис ще бъде излъчен в следващите два дни. Думите на Цветан Василев и съпругата ма Антоанета са скандални. Василев е готов да каже имената на рекетьорите от прокуратурата и ще го направи в следващо интервю.

Не съм бил част от мафията, а ми се е налагало да предпазвам бизнеса си от рекета, защото аз съм изнудван от 2009 година непрекъснато“, каза Цветан Василев.

По думите му обвинението е работило само на финансова основа. Такъв бил случаят с “Дунарит”, където в прав текст му поискали пари, за да спрат разследването.  Как самият Цветан Василев обяснява казуса със завод „Дунарит“, който разтърси държавата през изминалата седмица. И още – за съмнителния начин, по който Делян Пеевски придобива всичките активи на Едуардо Миролио след закриването на КТБ – вижте подробности във видеото.

3 коментара

  1. Иван каза:

    Абе то за тия пари Василев може да си купи цялата Прокуратура. Малко се изхвърля с цифрите или пак поредната му лъжа и опит да се изкара жертва.

  2. Илия каза:

    И щото те изнудваха затова реши да думнеш касата?

  3. Захариев каза:

    Василев си е една фабрика за фалшиви новини сам по себе си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране