05.04.2019 | 13:26
Цветанов бил станал официално лице на корупцията на „Борисов 3” пред ЕС
Водачката на евролистата на БСП Елена Йончева показа критична статия на немския вестник ”Щутгартер цайтунг”

Елена Йончева определи зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов като официално лице на корупцията на кабинета „Борисов 3”.

На пресконференция на „Позитано” водачката на евролистата на БСП за предстоящите избори размаха факсимилета и коментира: „Пред Европейския съюз правителството на Борисов има вече свое официално лице на корупцията. Влиятелният немски ежедневник ”Щутгартер цайтунг” излезе със статия със заглавие „Корупцията в България” и със снимка на г-н Цветан Цветанов. В статията пише, цитирам: „Цветан Цветанов е най-известният търсач на изгодни сделки в България, който изглежда не е измъчван от угризения на съвестта”. В статията също се говори за лобисткия закон, който правителството на ГЕРБ гласува, а именно за законността на небостъргача „Златен век””.

Йончева цитира думи на Цветан Цветанов пред „Панорама”.

„Той каза „няма кой да ме накаже” и каза и още нещо – той се самоопредели оттук нататък, след неговото излизане от парламента, като „Цветанов плюс”. Цитирам неговите думи”, обясни Елена Йончева. „И ние бихме искали да попитаме – какво означава „Цветанов плюс”. Дали означава, че той вече подготвя мащабни манипулации на изборния процес?”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране