26.11.2017 | 0:15
Цветанов: БСП и Радев да искат оставки, ние сме стабилни
Никой няма намерение да сменя лидера на ГЕРБ Бойко Борисов

В момента президентът Румен Радев и БСП са като скачени съдове. И едните говорят за оставка на правителството, и той говори за оставка. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и подчерта, че оставки могат да искат всички, но в момента мнозинството е стабилно.

Във връзка с предстоящото отчетно събрание на ГЕРБ в неделя, той каза: “Никой няма намерение да сменя лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. В момента имаме премиер, който се очертава като един от успешните лидери в Европа. Ще има около 1200 делегати и всичко ще мине както трябва”. Цветанов подчерта, че на конгреса ще бъде предложена декларация, че партията никога няма да се коалира с БСП, той коментира: „Ще предложим такава декларация, защото трябва веднъж завинаги да спрем със спекулациите, че имало хора от БСП, които преговаряли с ГЕРБ за съвместно управление”. По думите му в момента левицата се опитват да дискретират правителството и да провокира постоянно напрежение в политиката.

“Ние имаме една единствена цел във връзка с европейското председателство – да участваме всички в този процес. Опозицията имаше възможност техният лидер да бъде шеф на българския парламент”, каза още Цветанов. Той бе категоричен, че въпреки това „националният отбор” на страната ни трябва да бъде обединен, защото предстои председателство.

„Най-важното е, че когато беше тук, председателят на Европейския парламент Таяни видя, че всички групи бяха в парламента и слушаха неговото изложение и представата му за Европа”, допълни зам.-председателят на ГЕРБ.

1 коментар

  1. шопен каза:

    Ей, няма угода бе сталинисти. Все Радев ви е виновен. Вие добре сте се подредила на снимката – милионер до милионера. И все умни, честни, безсребреници, почтени.Все ви пречи някой, отговорност за нищо не носите и няма да носите, защото да се носи тежко е много трудно, а вие не сте от тях. Смирете се бе!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране