04.07.2016 | 11:06
Цветанов: Митьо Очите е жертва
ГЕРБ ще обяви кандидата си за президент в последния момент, месец преди изборите наесен

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов определи несебърския престъпен бос Димитър Желязков като жертва. На въпроса дали може да се приеме твърдението на прокуратурата, че Митьо Очите е жертва на престъпна група той заяви: „В конкретния случай може да излезе, че той е жертва”. „За паркоместа такива инциденти не стават”, допълни обаче Цветанов пред Нова телевизия.

Той разкри, че управляващата партия ще обяви кандидатът си за президент в последния момент, месец преди изборите наесен. „Бихме искали да избегнем една очерняща кампания срещу нашия кандидат. От тактическа гледна точка взехме това решение, да изчакаме. Разбира се, че чакаме първо БСП да обяви кандидат-президентската си двойка. За нас обаче е важно как ние сме структурирали работата си и сме готови за изборите“, заяви Цветанов.

Вече стана ясно, че кандидатът на ГЕРБ ще бъде тясно свързан с партията, но Цветанов е категоричен, че това няма да му попречи да стане надпартиен. „Нашите хора се интересуват дали кандидатът ни ще е солидарен с партията през цялото време или ще е външен човек. Казахме, че той ще бъде ясно свързан с партията, но това не означава, че после няма да стане надпартиен.

Силата на ГЕРБ е, че не делим хората на наши и ваши, а работим за всички хора“, заяви вторият човек в партията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране