17.09.2017 | 22:36
Цветанов нападна Радев заради генерал Деси: Не се дават морални оценки, ако няма семейни ценности
Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ обаче се спря, преди да обясни

Човек не трябва да дава морални оценки, ако не изповядва семейните ценности, обяви днес лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в Шумен.  И отправи питане към президента Румен Радев дали е съгласен с тази теза: “Той трябва да изповядва на първо място семейните ценности. Това мога да го отправя като питане към президента Радев. Не е ли така? Може ли да даваш морални оценки при положение, че… мисля, че по-добре е да спра.” Коментарът е на пресконференция на БТА в Шумен, а моментът на разговора можете да чуете след 32-рата минута тук.

Цветанов неколкократно критикува президента в началото, но после говори по други въпроси и не споменава Радев. До последните минути. Темата подхваща, като преди това говори за кмета на община Никола Козлево Ешреф Реджеб.

Ето и пълният отговор: “Ние ценим това, което направихме в Никола Козлево и не се срамуваме от избора, който сме направили. Защото аз пожелавам успех на всички кметове в подобни общини, да имат такъв градоначалник. Защото Ешреф е един изключително добър човек. Не знам дали го познавате добре, ако искате мога да ви запозная. И аз знам какво е усещането, когато си сред хората там, към него. И този човек – мравката да мине, той ще ѝ направи път. Защото така е устроен, така е възпитал децата си и има едно изключително здраво семейство. За мен политик, който иска да дава морални оценки и да бъде съдник на процесите, той трябва да изповядва на първо място семейните ценности. Това мога да го отправя като питане към президента Радев. Не е ли така? Може ли да даваш морални оценки при положение, че… мисля, че по-добре е да спра.”

3 коментара

  1. Анонимен каза:

    Цеко,ти си една ПРОДАЖНА,СОРОСОИДНА ПОДЛОГА!

  2. ЦЕЦО ГАРСОНИЕРКАТА-крадлив циганин , , ”ъПъртЪменти всякакви под наем” каза:

    циганина ЦЕЦО ГАРСОНИЕРКАТА ,що не спомена бифшия перзидент- стар ерген ,ПЛЮВНАЛИЕВ, нито веднъж не го видяхме със женска ,ЖЕНСТВЕНО МЪЖЛЕ- РЕЗИЛЬ ЗА ИНСТИТУЦИЯТА , , не забравяй , че баща ти е бил проз шифИОр , ПАК ТУРИ КОСТЮМА,ЗА ФТОРИТЕТ ПРЕЗ ЦИГАННТЕ – ИКЛИТУРата на ГЕРБ !С тоя кустум ли ходиш във АМЕРИК. ПОСОЛСТВО БЕ ,ЕФТИНДЖОС МАНГАЛ ?
    Ей , подстриган циганин , , , да ти сера в устата крадлива !
    Какво стана със заплати по 1000 лв , пенсии по 500 лв – ти нали си въртиш гъза църен в милицийта , , ко стана с ония 300 000 бюлетина на ГЕРБ- ФАЛШИВИТЕ , ВЪВ КАШОНИ ОТ ИХТИМАН? АМАН ОТ ВАС , ,ВИФАДЖИИ НЕДОКЛАТЕНИ , , СЪС ДИПЛОМИ ЗА СЕЛЦКИ ДАСКАЛИ ПО ФИЗИЧЕСКО –да фъ еб- -а!

  3. циганин- къде си ти , къде е генерала от ВВС ? каза:

    ТИ , ОТРЕПКА И СЯНКА НА БОТИГАРДА- БУДА БУДАЛАТА , ,БРЪСНИ СИ ГЛАВАТА , МИЙ СИ УСТАТА , И МНОГО НЕ ДЕЙ ДА ЛАЕШ КАТО КРАСТАВО КУЧЕ СЛЕД КЕРВАНА !БОКЛУК , шофьорско изпражнение !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране