10.02.2017 | 10:15
Цветелин Кънчев отмъщава на БСП, пристава на Марешки
Цялото ми поколение са червени, страда циганският лидер, че е отрязан от коалицията

Лидерът на циганската формация Евророма Цветелин Кънчев се хвърли да отмъщава на БСП, че прекратиха коалиционното си партньорство в „БСП за България“ и съответно – му отрязаха субсидията.

Осъжданият за изнудване ромски лидер даде да се разбере, че очевидно ще пристане на партията на Веселин Марешки с думите, че щял да заложи на „промяна“, макар все още да обмисляла. Никога в ръководството на БСП не е имало толкова милионери, тюхка се Цветелин Кънчев.

Кънчев цъфна по Нова телевизия и започна да громи соцлидера Корнелия Нинова, която нарече „прекрасен актьор“, който демонстрирал сила, но имал „заешко сърце“. Друг бил истинският стопанин на „Позитано“ 20, каза Кънчев и намекна за Кирил Добрев. Евророма му били спрели канчето на фирмите му, ставало дума за пари, хвърли недомлъвки изгоненият ромски лидер.

Никога в ръководството на БСП не е имало толкова милионери, тюхка се Цветелин Кънчев.Кънчев не крие, че е обиден, понеже бил потомствен комунист, а го отрязали от лявата коалиция. „Цялото ми поколение са червени, аз съм син на потомствени комунисти“, страда той. „На „Позитано“ става нещо страшно, констатира още ромският лидер и разтръби, че имало „кърваво писмо“ от БСП-Кърджали“ без да поясни повече.

Цветелин Кънчев беше първият депутат, осъден на 6 години затвор заради изнудване, отвличане и побоища още през 2000 г. Той беше помилван през 2004 г. от тогавашния президент Георги Първанов без да станат известни мотивите. После влезе в коалиция с БСП дълги години, а през 2009 пак бе арестуван с още няколко души за изнудване на шефа на Гражданска защита, но бе оправдан от съда.

2 коментара

  1. КК каза:

    Откъдето и да го погледнеш – циганска работа !

  2. КК каза:

    Откъдето и да го погледнеш – циганска работа !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране