03.06.2015 | 0:03
Ученикът Георги убит заради любовна драма
Момчето имало среща във фаталния час с приятелката си Лора

16-годишно момче бе наръгано смъртоносно посред бял ден в Борисовата градина в София. Местопрестъплението е само на 50 м от оживена улица. Тялото на ученика Георги Игнатов е намерено на пейка в парка малко след 12.00 ч. на обяд от приятелката му Лора. Двамата си били уговорили среща малко по-рано.

Момчето е било намушкано само веднъж в областта на сърцето. Заподозрян и задържан все още няма. От полицията отказаха какъвто и да било коментар.

Ножът, с който е намушкан Георги също не е намерен, въпреки че в продължение на 4 часа полицаи с метал детектори търсеха оръжието. Няколко души са заведени в полицията за разпит. Те е трябвало да се видят с Георги същия ден на същото това място, на което обичайно се събирали.

Една от основните версии на разследващите е, че 16-годишното момче е намушкано заради любовна драма. Враждата между него и претендента му за Лора била ясна на всички, защото воювали публично във Facebook. „Георги беше изнервен, друго момче сваляше гаджето му“, сподели пред Нова ТВ най-добрият приятел на момчето Константин .

Втората версия за убийството е вражда между Търговско-банковата гимназия, където учел Георги и Строителния техникум, в който учела неговата приятелка. Учениците и от двете гимназии често се събирали в Борисовата градина.

Третата версия е футболно хулиганство и война между ултраси на ЦСКА и Левски.

Полицията е разпитала приятели на Георги, които са имали среща с него в същия ден. След убийството на момчето, Търговско-банковата гимназия в София е в шок. Приятели, съученици и учители не могат да проумеят случилото се.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране