18.06.2015 | 20:10
Уволняват скандалната полицайка Анна Витанова
Служителката е с пореден гаф - расистки коментар

Скандалната полицайка Анна Витанова прикова отново вниманието върху себе си. Красивата служителка на МВР публикува снимка с расистки коментар срещу ромите в профила си в социалните мрежи.

Заради поредния й гаф служителката на МВР ще бъде уволнена, съобщи “168 часа”.  Витанова изрази мнението си чрез снимка с група роми, които искат “работа, ток, газификация”, а в отговор Хитлер казва ехидно: “Ще имате! Товарете ги на вагоните.”

Постът й най-вероятно е отправен към протестите в столичния квартал “Орландовци”, който тя охранява като част от специализираните полицейски сили към МВР. “Само да ни развържат ръцете – заканва се Витанова в друга снимка с неин колега от “Орландовци” и пояснява: – Ако си хванал повечко тен, гориш.”

Преди малко повече от две години при обсада на парламента, живи вериги и бой над протестиращи белязаха 40-ия ден на демонстрациите против правителството на Пламен Орешарски. Тогава някои от пострадалите граждани сигнализираха, че са били бити именно от Витанова, която категорично отрече твърденията. След като редица камери запечатаха този момент, тя се появи с превързана ръка и разказа, че е била удряна по лицето и имала синини по тялото. От министерството тогава започнаха вътрешно разследване, но то не стигна доникъде.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране